28 de des. 2014

El model organitzatiu dels nostres projectes, un ecosistema on tenim en compte a tots els interessats.

El nostre grup de professionals manté una organització orientada a projectes amb una estructura clara i estable que facilita la presa de decisions i comunicacions amb els nostres clients, és el que anomenem oficina de projecte i que està formada per un cap de projecte i un equip multidisciplinari amb un paper clau.

En els ecosistemes que dissenyem tenim en compte no només l’equip del nostre client amb el que es treballarà intensament el projecte, sinó també altres interessats que tenen un impacte directe en l’execució d’aquest i que se’n beneficien. D’aquesta manera, e-LIS presenta de manera efectiva, la realitat a la que tot projecte ha de fer front.



e-LIS dur a terme una eficaç gestió de la comunicació entre tots els interessats identificats a través de la preparació, maneig i documentació d’entrevistes i reunions; tècniques de facilitació per a construir consens i superar barreres, tècniques de presentació oral i escrita mitjançant informes, gràfics i taules, i l’elecció dels canals i tecnologia més adequats per a comunicar en cada cas. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada