1 de gen. 2015

Marketing digital




El marketing digital és un tema que està molt d’actualitat, ja que a través de les xarxes socials i internet ofereixen moltes possibilitats per poder promocionar algun negoci o empresa. 

Precisament recomanem el llibre “Hablemos de marketing interactivo” de Paul Fleming, en aquest enllaç podeu accedir a llegir algun capítol. Segons diu l’autor “El marketing modern és el marketing directe en forma digital, elevat a la seva màxima potència, convertit a immediat, en un temps real i amb tot l’encant d’un entorn audiovisual.  Una recomanació positiva o negativa serà instantània i determinarà el futur de la marca o empresa”.
 
En els últims temps la tecnologia ha agafat molta força en la nostra societat, i poder utilitzar el marketing digital per poder promocionar d’una manera gratuïta i senzilla una empresa pot ajudar als diversos negocis. Però per poder dur a terme de manera adequada, cal també tenir unes mínimes nocions bàsiques de la tecnologia, per poder extreure’n el màxim profit i utilitzar-les adequadament. 

Per aquest motiu des del nostre projecte oferim un curs sobre “Xarxes socials, web 2.0 i marketing”, el qual a través de la pàgina web hi haurà més informació sobre el curs.


Esperem que us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada